Website Design Kuala Lumpur

We have been providing web design services, SEO, ecommerce solution to Kuala Lumpur Business and clients since 2007.

Looking to improve your online presence and drive more traffic to your website? Look no further than our comprehensive SEO services, designed specifically for businesses in Malaysia.

built by locals, for the locals.
Widespread over Malaysia.

Provide SEO Services in KL

With over 5000 satisfied customers, our team of experts knows what it takes to improve your search engine rankings and attract more visitors to your site. We use a combination of proven techniques, including keyword research, on-page optimization, and off-page link building, to help you achieve your goals.

Don't let your competitors outshine you online – trust our expert SEO services to help your business thrive in the digital world.

OUR Kuala Lumpur CUSTOMER
mengenai kami
Kami pakar dalam Pembangunan Web,
E-dagang, SEO dan Penjenamaan Sosial.

Profesional kami bekerja rapat dan teliti untuk memahami keperluan pemasaran pelanggan dan mengembangkan perkhidmatan terbaik yang memenuhi matlamat pemasaran mereka.

Reka Bentuk Laman Web
NEWPAGES Berkongsi dengan pelanggan untuk merancang laman web berprestasi di platform pemasaran Digital, di mana Reka bentuk memenuhi Permintaan.
 
SEO Google
Kami menyediakan strategi dan penyelesaian pemasaran untuk mengoptimumkan dan mengurus Kehadiran Digital lengkap syarikat.
 
Pembangunan Aplikasi
Perniagaan kami adalah mengembangkan Perniagaan Digital pelanggan kami, melalui semua alat promosi One touch yang mungkin.
 
Sorry, no products found.
 
Internet - Pintu untuk Kemungkinan yang Tidak Terbatas dan Pertandingan Paling Tinggi
 
 
++ Pelanggan Aktif
seluruh Malaysia
onesync
Memaksimumkan Pendedahan
di Online
 
Tahun
PENGALAMAN
 
 
 
% Trafik laman web dan
Click-Through Rate (CTR) meningkat
 
AVG Harian
Pelawat Unik
 
Pelanggan Kami
Kami menghormati pelanggan & rakan kami
Setiap projek adalah usaha cinta!
testimoni
Apa yang pelanggan katakan
All Security Technology Sdn.Bhd.'s Logo

All Security Technology Sdn.Bhd. menghasilkan sistem keselamatan dan automasi seperti cctv, pintu elektrik, pintu automatik dan rumah pintar. Syarikat itu menjumpai Newpages dan membuat laman web baru pada tahun 2011 dan telah menerima banyak pesanan asing, dan telah membuat produk OEM selama beberapa tahun.

All Security Technology Sdn.Bhd.

William Tai

Stunning Curtain's Logo

Stunning Curtain mempunyai sejarah 5 tahun, terutama melakukan hiasan dalaman termasuk langsir, kertas dinding, lantai, permaidani, dan perkhidmatan hiasan. Setelah membuat laman web, bukan sahaja pelanggan Selangor yang menjumpainya. Bahkan kawasan lain mempunyai pelanggan yang mula menghubungi mereka, dan juga melakukan beberapa projek besar.

Stunning Curtain

Eric Law

Grand Meltique Food Trading Sdn.Bhd. 's Logo

Grand Meltique Food Trading Sdn.Bhd. ditubuhkan selama 5 tahun. Melalui laman web ini, banyak pengeluar asing datang kepada kami dan mahu kami menjadi ejen dan pengedar mereka di Malaysia. Biasanya setelah memuat naik produk, terdapat banyak pertanyaan dalam sebulan, dan jurujual hanya perlu menindaklanjuti.

Grand Meltique Food Trading Sdn.Bhd.

K2

First Multi Ever Corporation Sdn. Bhd.'s Logo

Syarikat kami ditubuhkan pada tahun 2006 dan mempunyai sejarah selama 10 tahun. Perniagaan utamanya adalah melakukan beberapa pembekalan dan penyelenggaraan automatik. Dengan NEWPAGES, jumlah perniagaan kami telah meningkat tiga hingga empat kali ganda. Kini pertanyaan kami datang dari seluruh dunia, dan kebarangkalian transaksi setinggi 50-60%.

First Multi Ever Corporation Sdn. Bhd.

Mr. Mah

Siang Fatt Sdn.Bhd.'s Logo

Syarikat kami ditubuhkan pada tahun 1985, terutama bergerak dalam perdagangan borong, perdagangan papan lapis dan kayu. Kumpulan pelanggan utama adalah pembinaan dan perabot rumah. Sehingga 2012, seluruh laman web diserahkan kepada NEWPAGES. Ini juga menyebabkan banyak pelanggan menghubungi kami, perniagaan kami meningkat 100%.

Siang Fatt Sdn.Bhd.

Mr.Ooi

Culmi Air-Cond & Refrigeration Parts Supply Sdn Bhd's Logo

Kami berada di industri penyaman udara dan penyejukan, seperti alat ganti dan alat, penghawa dingin, dan kejuruteraan penyaman udara. Saya mahu laman web menggantikan jurujual. NEWPAGES telah memberi saya banyak hubungan perniagaan, dan rangkaian perniagaan telah meningkatkan perolehan kami. Pada tahun 2012, laman web merangkumi 20% perniagaan, dan pada tahun 2016 ia sudah 50%.

Culmi Air-Cond & Refrigeration Parts Supply Sdn Bhd

Mr. Beh

PORTAL PERNIAGAAN NO.1 MALAYSIA
NEWPAGES
Portal perniagaan

Portal Perniagaan untuk Malaysia! Cari ribuan Pengilang, Pembekal, Pengeksport, Pengimport, Pembeli, Pemborong, Produk dan Perkhidmatan yang berkualiti.

Dapatkan lebih banyak pendedahan & Peluang perniagaan melalui NEWPAGES Platform.

PERNIAGAAN PORTAL
NO.1 MALAYSIA
5,900+
Pedagang
25,000+
Pelawat Harian
720,000
Penyenaraian Syarikat
1.8M
Produk
22,000
Ahli Berdaftar
18
Industri
130,000 Jumlah
Cari Dalam Masa 12 Bulan

Dapatkan Konsultasi Profesional dari Pakar Pemasaran Laman Web kami!

Demo Percuma